Biogas för ditt hushåll

Skriv in din adress för att se om du också kan få gas.

Effektivt och kraftfullt

Stockholm Gas tillhandahåller ett smart och effektivt bränsle för nutidens och framtidens hushåll, från gaslågan som i ett riktigt proffskök till gaseldstad och balkongvärme. 

Hållbart

Biogas ingår i jordens naturliga kretslopp och är en förnybar, icke-fossil energikälla. Biogas framställs av organiskt restmaterial, till exempel matavfall och annan biomassa.

Enkelt

Vi levererar biogas till dig via gasnätet i Stockholm, Solna och Sundbyberg, enkelt och bekymmersfritt.

Installera ny gasutrustning

När du ska installera en ny gasspis eller annan gasutrustning är det viktigt att du kontaktar en auktoriserad gasinstallatör. Vi samarbetar med några få utvalda installatörer som vi vet har gedigen erfarenhet.

Installation & installatörer

Alla möjligheter med biogas i hemmet

Det finns många möjligheter med ledningsburen biogas. Du kan driva dem alla med 100% biogas, i ett kretslopp där bland annat matavfall kommer tillbaka som förnybart bränsle.

Se alla möjligheter med gas

Nomineringstider för Circular Gastronomy Challenge

Har du en idé, eller känner du till en idé, som kan göra restauranger, barer, bagerier och caféer mer cirkulära? Önskar du att utvecklingen mot ett sundare matsystem skulle gå snabbare? Nominera idén till Circular Gastronomy Challenge 2023 - vem som helst kan nominera vem som helst.

Läs mer här

Skattebefrielsen av biogas för företag slopad från 7 mars

Läs mer

Hitta rätt gasprodukter för ditt hem

Gasprodukter